Last night we finalized some details with the Stewartville City Council in order to move forward with the south façade improvement portion of our warehouse remodel. This is the “before” picture.

The “after” is going to be great. But we would not be this far if it weren’t for the open, transparent process we have had working with the City of Stewartville. Its refreshing to see a government entity believe in redevelopment, and then follow up and make sure it happens, so we’d like to say THANKS!

 

Wait for it…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s